Visszahívást kérek


Időpontot foglalok


MODERN TECHNOLÓGIÁK BEMUTATÓTERME BUDAPESTEN

A MANTI® CERAMIC hővédő bevonat

A MANTI®CERAMIC nano technológiás kerámia festékkel jelentős energia megtakarítás érhető el . Kapcsolása az infrafűtéshez több szempontból is előnyös és ajánlott.

A terméket külön megvásárolni nem lehetséges, a nem szakszerű kivitelezés a hővédelem hatásfokát csökkentheti. A magyarországi gyártó garanciája kizárólag kivitelezéssel érvényes.

Jöjjön el és nézze meg élőben

Bemutatótermünk megtekintéséhez kérjük foglaljon időpontot! Időpont egyeztetés nélkül nem tudjuk fogadni, tekintettel arra, hogy kizárólag ebben az esetben tudunk megfelelő tájékoztatást adni, valamint személyre szabottan bemutatni a hagyományos elavult rendszereket és termékeket leváltó modern technológiákat.

Időpontot foglalok

A MANTI®CERAMIC hővédő bevonat a tökéletes hővédelem. Hatékony hővédelem ultravékony vastagságban.
Megalkotásánál elsődleges szempont volt, hogy legyen légáteresztő, ultravékony, ultrakönnyű, ne csak szigeteljen hanem pajzsként védjen extrém hőhatásnál is, könnyű legyen javítani sérülés esetén, ne legyen éghető, ne legyen káros az emberi szervezetre.
Az ultravékony kerámia hőszigetelő mikroszkopikus méretű (nano) belül üres, vákuumizált kerámia gömböket tartalmaz.
Ezeket az üreges gömböket magas hőmérsékletű kerámiaolvadékból állítják elő, és lehűlésüket követően a belsejükben vákuum alakul ki.
Az üreges vákuum mikrokerámia gömbök a nanoméretű falvastagságuk révén gátolják a hő áramlását.
A gömbök egy folyékony, szintetikus kaucsukot, akrilos polimereket és szervetlen pigmenteket tartalmazó elegyben oszlanak el. Nyáron nem engedi be, télen pedig nem engedi ki a hőt.
Anyagában színezhető és öntisztuló tulajdonsággal rendelkezik.
Száradás után tört fehér színű, repedésmentes, öntisztuló, dekoratív réteget képez, mely évek múltával sem veszti el a színét, öntisztuló technológiájának köszönhetően nem tapad meg rajta a por, szmog, kosz.

A hagyományos szigetelések nem állítják meg, csak lassítják a hő áramlását, amikor átmelegedtek tárolják a hőt.
Ezért nyáron éjszaka nem tud teljesen lehűlni és az ismerős érzés....szinte fűti a házat.
Télen nem tud nappal teljesen felmelegedni és az ismerős érzés... hideg falak. Ezért tesznek egyre vastagabb szigetelést a házakra.

A MANTI®CERAMIC hővédő bevonat hőátadási tulajdonságai mesze túlszárnyal minden szigetelő terméket.

Hőátbocsátási tényezők különböző szigetelésekkel és vastagságokkal:

tablazat

A MANTI®CERAMIC hővédő bevonat hővezetési tényezője 0.0019 W/mK

 • A sugárzó hő 90%-át visszaveri
 • A nyílászároknál maximális védelem
 • Az anyag 10%-os nyúlása és kisebb repedéseket is átfogja
 • Hővezetési tényező 0.0019 W/mK
 • nem jelent pluszterhelést a tartószerkezetre
 • Nem érzékeny az UV sugárzásra (nem fakul a szín)
 • Önmagában dekoratív felületet képez, anyagában színezhető
 • Tűzálló
 • Ökológiailag biztonságos, nem mérgező, nem tartalmaz káros, szálló szerves vegyületeket
 • elhárítja a szerkezetek hő hatására végbemenő deformálódását
 • Hatásosan csökkenti a hőveszteséget és növeli a korrózióvédelmet
 • Folyékony anyagnak köszönhetően egyrészt lehetséges bonyolult felületek egyszerű szigetelhetősége is, másrészt lehetővé válik olyan építmények, műemlékek hőszigetelése, melyek külső megjelenése védett, nem megváltoztatható
 • Felvihető fémre, műanyagra, betonra, téglára, üvegre és más építőanyagokra, valamint berendezésekre, csővezetékekre és légcsatornákra
 • 100%-ban magyar gyártás, magyar garancia

Mért fontos a hővédelem?

Az üzemeltetési költségek csökkentésesre. A komfortérzet optimalizálására.

Ki lehet számolni az energiamegtakarítást?

Minden épületnek van számítható energiaigénye és fogyasztása. Az üzemeltetési költségeket éves szinten ki lehet számítani az adott épület szerkezeteinek figyelembe vételével.

Hogy kerül a házra?

Air less technológiával kell a bevonatot a felületre fújni. A házat le kell maszkolni és és épületre rá kell fújni a hővédő réteget. Kizárólag képzett szakembereink végezhetik el a kivitelezést.

Beltérre is alkalmazható?

Air less technológia alkalmazható beltérre is. Kimondottan praktikus beltéri felhasználására ad lehetőséget a MANTI®CERAMIC hővédővel bevont üvegszálas tapéta, amely egyszerűen és könnyen felragasztható bármely faltípusra. A beltéri hővédelmi hatékonyság megegyezik az air-less technológiával felhordott rétegével.

Mennyibe kerül?

6.000-10.000/nm2 forint között kivitelezéssel együtt. A terméket külön megvásárolni nem lehetséges, tekintettel arra, hogy a nem szakszerű kivitelezés a hővédelem hatásfokát csökkenti. Ezért a Magyarországi gyártó garanciája kizárólag kivitelezéssel érvényes. Legyen figyelmes a hasonló és megtévesztő elnevezésű „csodafestékekkel”

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Nézze meg a legújabb termékeinket és megoldásainkat. Értesüljön első körben aktuális akcióinkról, kedvezményeinkről, limitált modelljeinkről.

Feliratkozom