Visszahívást kérek


Időpontot foglalok


MODERN TECHNOLÓGIÁK BEMUTATÓTERME BUDAPESTEN

Bemutatótermünkben személyesen ismerhet meg innovatív technológiákat, termékeinket megnézheti, megfoghatja, kipróbálhatja.

Technológiáink szakértő ötvözése környezetkímélőbb, egészségesebb, gazdaságosabb, alacsony energiaigényű otthonokat, épületeket eredményez kivitelezéstől a fenntarthatóságig.

Bemutatótermünkben az alábbi technológiákat ismerheti meg:

  • Infrafűtés
  • Infrapanel
  • Fűtőpanel
  • Fűtőszőnyeg
  • Nano technológia
  • Vörösréz bevonattal integrált exkluzív termékek
  • Vörösréz falburkolatok
  • Gondozásmentes műanyag kerítéselemek, kerti kiegészítők
Bemutatóterem


Az általunk preferált technológiák garanciában is megelőzik a hagyományos rendszereket. 10 év cseregarancia és 20-40 év működési garancia jellemzi termékeinket, valamint 20-30% energiamegtakarítás.

Jöjjön el és nézze meg élőben

Bemutatótermünk megtekintéséhez kérjük foglaljon időpontot! Időpont egyeztetés nélkül nem tudjuk fogadni, tekintettel arra, hogy kizárólag ebben az esetben tudunk megfelelő tájékoztatást adni, valamint személyre szabottan bemutatni a hagyományos elavult rendszereket és termékeket leváltó modern technológiákat.

Időpontot foglalok

Tájékozatlanul ne vásároljon elavult és veszélyes gáz vagy pellet fűtési rendszert. Dániában 2013 elejétől nem engedélyezett az új építésű ingatlanokba olaj- illetve gázfűtést telepíteni.

A modern technológiák szakértő összehangolása és kivitelezése egymást erősítve fejti ki, hogy a fűtés és villanyszámlánk ne csak ígéretben közelítsen vagy érje el a 0-át. Magyarországon elsőként (2017.08.01.) az infrafűtést nem csak napelemmel kombinálva hanem nano technológiára épülő ultravékony kerámia hővédő bevonattal ajánljuk.

A kivitelezés költséghatékonyságának köszönhetően vásárolhatunk rezsicsökkentő technológiákat. Hosszú távra tervezünk... folyamatos rezsimegtakarításainak alapjából finanszírozhatja napelemrendszerének bővítését anélkül, hogy ebbe külön invesztálnia kellene.

Ne féljünk a modern technológiáktól, minden téren bebizonyították, hogy megkönnyítik az életünket, kímélik a pénztárcánkat, leváltják a régit, mert drága a gyártása vagy a fenntartása.

Az energiaárak mérséklésére kifejlesztett technológiák napjainkra bizonyítottan beváltak és elkezdték leváltani az elavult, drága, hagyományos és bonyolult rendszereket. Az emelkedő energiaárakat csak a modern technológia képes megfékezni. Ugyanebből a költségvetésből így marad pénze hővédelemre vagy napelemre, aminek köszönhetően csökken a rezsije, van lehetősége bővíteni a későbbiekben, akár 0 forintos fűtésköltségig.Lehetősége van csökkenteni a rezsijét ugyanannyiból ,mintha kiépítene egy elavult, egészségtelen és veszélyes gázrendszert.
Ma már nem kell elégetni semmit ahhoz, hogy ne fázzunk, így fűtik, szigetelik és látják el árammal az űrállomásokat, ahol extrém hideg és meleg van.

Költséghatékony komplex rendszert nyújtunk a kiviteléshez. Pénzt takarít meg velünk rövid és hosszútávon. Megéri megismerni minket, tájékozódjon, mielőtt döntést hoz.
Amennyiben eladásra épít, könnyebben ad el, mivel az alacsony rezsijű energiatakarékos ingatlan gyorsan vevőre talál. Amennyiben saját részre épít, nem mindegy, mennyit fog költeni a fenntartására.

Árammal fűteni drága!?

20 éve igaz volt. Ma már ingyen is lehet fűteni. Régen nem szigetelték a házakat, nem tudták szabályozni a fűtési ciklusokat, nem voltak intelligens elektromos vezérlések, nem voltak napelemek, nem voltak modern elektromos fűtési rendszerek. Napjainkra több alternatíva is van elektromos fűtési rendszerből, ami bizonyítja, hogy kiszorítja az elavult gáz vagy pellet rendszerű fűtésrendszereket.

Az életünk minden területére belépett a fejlett technológia. Egy modern intelligens otthon vagy ház megtervezésénél figyelembe kell venni az innovatív, high-tech és nano technológiákat, melyek leváltják a hagyományos elavult rendszereket az építőiparban. Alapvető igény, hogy minden tekintetben költségkímélő legyen az otthonunk, a kivitelezéstől a fenntarthatóságig.

A társadalmi igény megköveteli a környezetkímélő, egészségesebb, gazdaságosabb, és rezsicsökkentő otthonok építését.

Ez az elvárás arra inspirált bennünket, hogy az engedéllyel és minimum 10 év garanciával rendelkező,bizonyított, innovatív technológiákat megismertessük, bemutassuk, valamint ki tudjuk szolgálni az építőipar és lakosság ez irányú igényeit.

E célból átadtuk a 1039. Budapest Halastó utca 19. szám alatti Római parton lévő bemutatótermünket, valamint elkezdtük felújítani bemutató házunkat.
Köszönöm a figyelmét, Miklós Csaba ügyvezető igazgató +36-70-427-2977

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Nézze meg a legújabb termékeinket és megoldásainkat. Értesülj első körben aktuális akcióinkról, kedvezményeinkről, limitált modelljeinkről.

Feliratkozom